BeeCAP

to be Bee

wie ben ik

Ik ben Beatrijs (Bee), een gecertifieerd yogadocent. Tijdens mijn studie Engels aan de universiteit van Groningen, ruim twintig jaar geleden, begon ik met yogalessen volgen. En al gauw groeide de droom om zelf les te gaan geven. Studie, de liefde, werk, kinderen en het leven kwamen er tussendoor. Mijn professional organizing bedrijf ontstond vanuit de behoefte in mijn netwerk naar mijn aangeboren organisatietalent. Ik heb al die jaren verschillende vormen van yoga beoefend, maar de opleiding bleef uit. En nu eindelijk is mijn droom uitgekomen: ik mag gecertificeerd aan de slag.

Yoga is voor mij een manier van leven, to be or not to be, to yoga or not to yoga...

Ik zou graag mijn liefde voor de yoga aan anderen willen overdragen. Het is meer dan alleen de houdingen. De filosofie, de anatomie, en alle andere aspecten die erbij komen kijken wil ik graag met je delen.

foto van Beatrijs

BeeCAP

Bee is een korte versie van Beatrijs en CAP is de korte versie van Chin A Paw, mijn meisjesnaam. Een van origine Chinese naam, die ik via mijn vader en grootvader van mijn overgrootvader heb gekregen. Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp, vertel ik je er graag meer over.

contact

  • email: yoga [at] beecap.nl (voor yogavragen)
  • email: orde [at] beecap.nl (voor organiseervragen)
  • telefoon: 06 11 32 39 23
  • instagram: @to_bee_yoga_